HSG Laser

I RobMa er vi stolte over vores status som “HSG premium dealer”

RobMa er stolte og begejstrede over at arbejde sammen med HSG Laser – en af verdens førende producenter af laserskæreremaskiner. I RobMa har vi store kompetencer indenfor installation og service af kantpressere og laserskæremaskiner qua vores mere end to årtiers erfaring indenfor salg og service. Som følge af vores partnerskab med HSG kan vi give kunderne den bedste rådgivning, den bedste uddannelse og dermed sikrer optimal udnyttelse af materiel og interne ressourcer.

HSG har fortjent deres omdømme som en af verdens førende producenter takket være deres innovative teknologier og pålidelige produkter. Ved at anvende HSG laserskæremaskiner til skæring af såvel rør som plade, kan man indenfor et overskueligt budget opnå en særdeles effektiv produktivitet. Derudover nyder RobMa-kunder godt af en uovertruffen kundeservice og teknisk support fra RobMas eget dedikeret team, der selv løser eventuelle problemer, der måtte opstå.

RobMa-HSG-partnerskabet er et strategisk skridt, der er designet til at sikre din virksomhed den højest mulige kvalitet. Ved at udnytte hinandens styrker – RobMas omfattende ekspertise inden for produktinstallation og service kombineret med HSG’s innovative produktionskapacitet – kan vores kunder stole på, at de vil få adgang til en avanceret men prima HSG-teknologi. Hele processen understøttes af et erfarent team, som kan yde rettidig fejlfindingssupport, for så vidt, at det er nødvendigt. Med denne robuste kombination af kompetencer og ressourcer mellem HSG og RobMa, kan vi tilbyde vores kunder den bedste oplevelse, når det drejer sig om at købe pladebearbejdningsmaskiner af høj kvalitet fra HSG. Som følge af den høje tillid vore kunder betroer os med, har vi allerede modtaget “HSG premium dealer award”, for en indsats, der rækker ud over det sædvandlige

Ring for tilbud og uforpligtende rådgivning

Lad RobMa hjælpe dig. Kontakt os gerne på tlf.: (+45) 24 43 36 55

Indehaver: Torben Daugaard

Vi ser frem til din henvendelse