HSG Laser TX Rørlaserskæremaskine!

Er du på udkig efter en pålidelig og priseffektiv løsning til din rørskæring, der kan håndtere selv de mest krævende opgaver?” til “Er du på dukig efter en pålidelig og gennemført løsning til din rørskæring? En rørlaserskære, der kan klare de mest krævende opgaver?

TX Rørlaserskæremaskines maskinseng består af flere sektioner, hvilket gør det nemt at bearbejde lange rør. Den koaksiale behandling sikrer maskinens kørepræcision og pålidelighed. Til aflæsning af rør op til 6 meter lange anvendes en støtteplade og konkavt hjul, der giver støtte til rør og undgår ridser. Derudover består maskinen både af luftslanger på den forreste chuck og kraftige udsugningsventilatorer, der reducerer røgforurening og sikrer operatørernes sundhed.

FunktionBeskrivelse
3+1 DobbeltspændepatronerUnikke spændepatroner udviklet af HSG Laser med kinesisk patent, der tilbyder tunge rørskæringsløsninger ud over det forventede.
Kombineret C3- og C4-spændepatronSammen med synkron rotation og bevægelse sikrer dette system effektiv fastspænding, understøttelse og korrektion af rør under skæring.
Fuldlængde bevægelseMaskinen bevæger sig ved fuld slaglængde, hvilket muliggør effektiv bearbejdning af lange rør.

Kontakt os nu for at få mere information om HSG Laser TX Rørlaserskæremaskinen :

Investér i HSG Laser TX Rørlaserskæremaskine og løft din rørskæring med præcision og effektivitet!