Ermaksan Fibermak Raptor – en sublim fiberlaserskærer

Ermaksan Fibermak Raptor

Ermaksans Fibermak Raptor er en kraftfuld fiberlaserskæremaskine og en hensigtsmæssig løsning til pladebearbejdningsindustrien.

Med et modulært og ergonomisk design kan maskinens længde justeres fra 2,5 til 3 meter, og dens imponerende egenskaber giver mulighed for at tilfredsstille selv det mest krævende kundesegment.

Sammensætningen af de bedste produkter og sammenspillet mellem disse sikrer jævne og præcise aksiale bevægelser med en bemærkelsesværdig positioneringsnøjagtighed på ± 0,05 mm. Dette garanterer en høj kvalitet og nøjagtighed i skæringen.

Ermaksans Fibermak Raptor er en ideel løsning til enhver virksomhed i pladebearbejdningsindustrien, der ønsker at maksimere deres produktivitet med fiberlaserskæring og samtidig reducere deres driftsomkostninger. Takket være den avancerede teknologi kræver maskinen minimal vedligeholdelse og giver en lang levetid.

Opdag de mange fordele ved Ermaksans fiberlaserskæremaskiner og tag din produktion til nye højder!

Læs mere om hele Ermaksans produktudvalg her: Ermaksans produktprogram.

Kontakt os på td@robma.dk eller +45 24433655 for mere information om Ermaksan fiberlaserskæremaskiner og hvordan de kan hjælpe din virksomhed med at opnå øget produktivitet og præcision i produktionen.

 

Se også: Ermaksan Fibermak G-Force

 

Vil du finde flere maskiner vi har til salg? Besøg da vores side på Metal Supply

Ring for tilbud og uforpligtende rådgivning

Lad RobMa hjælpe dig. Kontakt os gerne på tlf.: (+45) 24 43 36 55

Indehaver: Torben Daugaard

Vi ser frem til din henvendelse